Akuttid hos veterinärenJa, dagen blev inte riktigt som någon av oss tänkte oss. Lillan fick välja vad vi skulle göra, och hon ville till en släkting i Degerfors. Så vi åkte dit, och var där några timmar. Nästan när vi skulle åka hem så var vi ute. Då bet en annan hund vår hund. Såg ut som den tog sig en tugga från vovvens revben, då pälsen saknades. Bara att hoppa in i bilen och åka till veterinären i Karlstad. Finns bara en, som ligger på Färjestad som har jourtid. Upptäckte att bara att ringa dit för akuttid kostar 200 kronor.

Men, vad ska man göra? Hunden hade ju ett öppet, blödande sår och infektionsrisken från den andra hundens mun är ju stor. Kom fram, och vi fick hjälp direkt. Vi hade ju i oför sig ringt innan, och vi var där en timme efter. Efter en lättare undersökning som kom hon in till operationssalen där hon sövdes och mer grundläggande undersökning. Vi satt i väntrummet och väntade. Lite tråkigt att allt var stängt, men så var det ju ändå söndag kväll. Lillan fick titta igenom på alla leksaker och rörde bara de som gick genom nätet. Jätte duktig och hängde tillbaka allt. Men hade ju hjälp med att fördriva tiden med att kika på leksaker etc. Hade en automat med lite godsaker som inte direkt var gratis. Som tur var så bjöd de på kaffe och varm choklad så det muntrade upp blodsockret lite. Hittade några papper som lillan målade på och sedan lekte hon att hon var sköterska och skrev ut recept till sin sjuka far.

Efter någon timme efter att vi lämnat henne, så kom vår drogade hund med tratt runt huvudet. Rakad och sydd. Nu ligger hon och vilar, ingen mat och vatten ännu.Kommentarer
Anna Johansson

Men fy va hemskt ! Hoppas hon repar sig :)

2012-03-04 @ 22:26:52
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/
Sandra Nensén

usch va tråkigt :( Hoppas hon inte får några psykiska men av det oxå.. Stackars fina vovven.

2012-03-05 @ 12:08:07
URL: http://sandranensen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0