Vecka 33


Idag går jag in i vecka 33!
Ja, jag var tvungen att fråga BM, då jag tappade räkningen. Får ju erkänna att jag fick fråga två gånger. 7 veckor kvar till beräknat datum. Stirrar mig inte blind på bf datumet, så länge den lille håller sig inom ramen av det "brukliga"! Det kan alltså vara 4 till 10 veckor kvar med andra ord. Ställde mig på vågen på vårdcentralen idag när jag ändå var hos läkaren, då vi inte äger någon hemma - aldrig gjort och lär nog inte göra det heller? Man ska aldrig säga aldrig i o för sig. Har nu gått upp 8 kilo totalt! 2 kilo på en månad! Om två veckor så kommer det lilla livet börja fixera sig mer, och växtspurten kommer öka. Enligt kurvan så har han gått ned lite, men inget som oroar enligt BM. Men för en annan gnager det ändå. Är det något fel? Jag har ju tappat aptiten avsevärt igen och blir snabbt mätt när jag väl äter. Men, ska inte haka upp mig - bara försöka äta lite mer.


Kändes illa att läkarbesöket tog ca 10 minuter,
och promenaden över en timme. Fick svar på odlingen, att det inte är något som kräver medicin eller liknande. Utan bara stå ut med alla toalettbesöken. Det är en kombination av trycket av barnet samt foglossningen som gör att de blir så många. Pratade också om sömnproblemen, men fick än en gång tacka nej till sömntabletter. Är jätte emot all ”onödig” medicinering och det faktum att jag har ett småbarn hemma så är jag ännu mer emot det. Mamma ska inte vara helt väck om det händer något!


Förövrigt så är det en väldigt aktiv och livlig krabat
som befinner sig därinne i magen. Allra helst när kvällen kommer och en annan vill sova…Kommentarer
Anna Johansson

SV: Lukas hår lixom kryper sig på en, ena stunden är de bara toklångt och han klagar på att de är i ögonen på honom :) Vi har en rakapparat som låter minimalt lite, den gick toppen att klippa med :) Jag är värdelös med sax så de ger jag mig inte på igen :)

2012-03-07 @ 18:05:26
URL: http://annaelisabethjohansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0