Varför jag vill bo i hus typ... igår...

Har börjat kalla tonårsdotter ovanför för "Hälen" nu. Hon dundrar med hälarna när hon går där uppe när hon är hemma. De som hängt med vet om att det har varit en hel del FF för hennes del. Mamman jobbar. Så fort mamman gå så drar oftast "musiken" igång. Jag kan ordagrant höra ex Molly Sandén -  why am i crying eller Michel Telós - ai se eu te pego… Och jag har en hörselskada…


7.15 drog hon igång dagarna innan lillen föddes med dunder av en mixad blandning med genomgående temat dunk - dunk - dunk. Bankade två gånger i väggen med kryckan då jag inte kunde gå - med hopp om att hon skulle ha vanligt folkvett att "hoppsan, det blev visst lite för högt". Men icke! Ringde surt KBAB, då detta pågått i flera dagar. Efter några om och men kom de och sa till henne. Mamman hade visst gått till jobbet. Nähä... Det hade jag ju absolut inte räknat ut själv.

Idag har hon spenderat denna varma och soliga dag på balkongen. Med sina vänner. Mer ljud ju mer klockan blir. Någon av dem skrattar Ehehehehe. Med stark betoning på E i början. Stackaren. Låter inte riktigt... "normalt". En annan låter som en hyena. Just nu sjunger de mycket falsk version av we are young som skulle få artisten att ångra att låten ens spelats in... Släng in några spontana skrin här och var som inte alls passar in också. Och att refrängen går i repeat, då de visst inte kan hela låten. Knappt refrängen faktiskt.

Förstår inte riktigt. Varför skriker och tjuter de för minsta lilla? Allvarligt, tänk er hur ungar kan låta när man kittlar dem? Just så låter det. Fast hela tiden. Eller så brölar de. Japp, ni läste rätt. Brölar. Som älgar. Ibland går någon av in av någon anledning. Att gå med hälarna är visst ett syndrom som smittar? Dörrar kan de inte heller stänga. De slänger iväg dörren och hoppas på det bästa. Någon har visst försökt säkert 35 gånger nu under tiden jag skrivit detta. Och vad det verkar som så kan dörren visst inte gå igen...

Just nu tänker jag på ett gäng gravt överviktiga fiskmåsar med hopprep.
Kommentarer
Victoria

Du måste ju hämnas. Här är en idé. Hitta på någon anledning att bjuda in dig själv i deras lägenhet. Typ baka en kaka (eller köp en och packa om) och gå dit och säg att du har för mycket och vill ge bort. Se till att du får komma in i lägenheten, åtminstone i hallen. Ta med en räka och en bit tejp, gömd i fickan. Sen tejpar du fast den någonstans där de inte hittar den i första taget... eller typ aldrig. Lägenheten kommer med tiden att stinka så mycket att om du har tur flyttar de.

2012-05-25 @ 22:58:12
URL: http://www.prinsessanpaarten.se
Linn

Härligt!

Flyttta tillbaka till oss, vi har fest ikväll ;-)

2012-05-26 @ 12:33:49
Lilli - Nybliven tvåbarnsmama!

Sv Victoria: haha vad elakt!

2012-05-26 @ 19:45:22
URL: http://curiousme.blogg.se.


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0