Då var söndagen snart avklarad också

 
 
 

Nu är vi på hemmaplan! Och ätit en sen har vi gjort med, vilket verkligen behövdes. Det bjöds på tårta och bullar, men det blir liksom lite väl sött att bara ha det att jag kom på mig själv att längta efter något mer matigt. Något långdragen ceremoni, 40 minuter. Har för mig Lillans dop gick på 20 minuter... Men det gick bra ändå. Lillan satt still, skruvade knappt på sig och knäppte händerna när det nu skulle göras det... Huvudpersonen sov sig igenom det hela, och det var Liten som jollrade på istället när prästen pratade, men ingen farlig ljudnivå så det var inga irriterade släktingar i salen (vad jag vet) utan bara några fniss här och där.

 

Jag hade hoppats på lite idéer till vårt eget dop, men de hade kört det enkelt och standard psalmer så geniknölarna får fortsättas att gnuggas... Tips får gärna komma in givetvis!

 
 
 
Gjorde två varianter av namnskyltar, men det blev hjärtat än en gång som vann... Har tänkt göra dem hur länge som helst, men sköt upp eller glömde bort det hela tiden så det slutade med att jag gjorde dem sent igår kväll... Och då hade jag inte riktigt tiden att vara jätte noga. De hann precis att torka idag som tur var, så jag kunde slipa dem. Nåja, man lärde sig något iallafall... Att börja i tid..
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Camilia ...

fina namnskyltar =)

Svar: tack:) Övar... Men lite roligare än en papperslapp.
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-10-08 @ 15:49:10
URL: http://camilia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0