Fredags"mys", kinkigheter och akutbrist på mjölkchoklad!

 
 
Jösses vad veckan har gått fort, för vips så är det fredagsmys igen. Vi har tittat på helt nya filmen Ringaren av Notredame 2 och sen (nu) Sanningen om Rödluvan, som min älskade dotter har tjatat om i 2 dagar nu... Fast jag såg inte så mycket, utan jag satt med ryggen åt då sonen satt i babysittern - och jag hoppades, förgäves, att han skulle fastna i rörelserna och färgerna... Men ack ack ack, för hur kunde mor tro det? Så istället för att se Luvans äventyr satt jag alltså med saltsvedda läppar och vaggade fram och tillbaka likt en mentalpatient ur någon film och tjoade "Buuuuu", så sonen skrek av skratt istället för missnöje...
 
Vi har köpt en back dricka, som Lillan varit med och valt smaker i, men sedan visade det sig att hon enbart skulle dricka sockerdrickorna. Som även jag vill ha, men jag blir utskälld när jag dricker "hennes" drickor... Jättetrevligt, verkligen. Popcornen är sådär på gränsen till att fortfarande smaka bra, tog nog ut dem exakt på sekunden innan de blev brända... Sambon lyser med sin frånvaro även denna fredag, jag vet inte ens vart han är men jag är ganska säker på att är inom länets gränser. Dock är inte saknaden efter honom lika stor som avsaknaden på Marabous mjölkchoklad.   V a r f ö r  är mitt lager slut? Hur kan det gå till att det tar slut?  Är han borta nästa fredags"mys" tänker jag kräva 10 stycken stora chokladkakor... Minst! Tänker inte sitta ensam en heldag med barnen helt oavlönad!
 
Liten aka Mikrosömn sover korta korta stunder och i är vaket tillstånd urkinkig om han inte får vara i fullständig och total uppmärksamhet i famnen, Lillan har humörsvängningar värdiga en fjortonåring och "Hälen" ovanför har föräldrafritt igen så det dunkar "musik" i sovrummet... Och så vaknar Liten igen och visan börjar om... Glömde jag att säga att jag är inne på min tredje dag med mjölkstockning? Med känslan av feberintervaller?! Fredagsmys var det ja... Jätte mysigt... Verkligen... VART FAN ÄR MIN CHOKLAD!?!?!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Looo

Åh goa söta vännen ( säkert de orden du vill höra just nu, not?!) hade jag inte suttit på toagolvet och läst bloggen med intervaller av kräks så hade jag kommit hem till dej och fredagsmyyyyst OCH tagit med minst 10 chokladkakor med chokladtillbehör!

Svar: Haha vad du ska ha värst-om-mig-nu-sympati... Men det får du! Usch då vännen. Vad jag INTE saknar att vara gravid alltså... Jag sitter och planerar en liten grej - men det är nästa månad.. (må bättre då?)
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-09-14 @ 23:10:25
Coquina

Ajdå, jobbigt när man saknar choklad en fredagkväll =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling =)

Svar: Jaaa det var jätte jobbigt :) Hade massa mörk men bara för att jag inte hade ljus hade jag abstinens efter ljus... snark... Ja, det kommer jag att göra - me love food
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-09-15 @ 08:50:54
URL: http://coquina.blogg.se/
Linn

O jag har inte ätit choklad alls. Min lillans mage klarar inte av choklad via mjölken.. Suck..

Svar: lider med er
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-09-15 @ 16:21:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0