Planering utav dopet har börjat!

 

Vi sitter och planerar dopet för Liten, nu när Lillans kalas är genomförda. Det ska vara "hyfsat lika" som Lillans var för några år sedan men ändå ingen total kopia... Skrivit ned en kom - ihåg - lista med det som poppat upp i huvudet allt eftersom... Och ett första utkast på gästlistan är gjord. Det blir ju den vanliga familj och släkten - som visserligen utökats med några respektive och en kusin, men tack och lov inga avdrag! Men vännerlistan får sig vissa justeringar...
 
Cirka 40 personer som kommer bjudas in, sen får man ju se vilka som kan komma. Har ju inget datum än. Har massor av idéer vad det ska bjudas på, men vet inte riktigt om exakt allt är genomförbart då det isåfall skulle bli väldigt mycket av allt... Men, sådan är ju jag. Hellre för mycket än för lite och hur ofta får egentligen samla ihop nära och kära?
 
Har lite frågor, eller lite och lite - snarare massor men här är några av dem: Har kollat runt efter smörgåstårtor - någon som har något tips på vart man kan beställa? Goda tårtor och kakor för övrigt? Har ni haft dop eller planerat ni själva ett nu? Gjorde ni något roligt eller har varit på något dop som var lite extra speciellt? Psalmer? Hur tänkte/ tänker ni angående gudföräldrar / faddrar och vad är då deras roll? Ni ser, många många frågor...
 
 
 
 


Kommentarer
Eleonore- vinn familjekalender!

Vi håller på att planera vår lilla flickas dop just nu som är i mitten av oktober. Vi kommer bjuda på en kakbuffé med hembakade bakverk i miniformat och hoppar över smörgåstårtor och annat matigt :) Faddrar hoppar vi över och psalmer har jag inte ens funderat över, kan ju inga! Hoppas ni får ett lyckat dop!

2012-09-12 @ 08:39:42
URL: http://fikamed.wordpress.com
Anonym

Tänker nog som dig när det gäller fadder. Några som ska vara delakti:a, som en extra "släkting" som står nära.
Annars har vi inte haft så mycket tankar än. Vill du göra egen smörgåstårta? Isf kan du säga till för min n har ett gott recept. (fast det är ju bra mycket enklare att beställa/köpa än göra egen).

Det enda som är bestämt för oss är en viss silverskål som dopvattnet ska vara i. Alla Perssons år visst döpta där i.

Svar: Silverskål har inte vi, men vi har en väldigt gammal klänning. Jag tar gärna receptet :)
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2012-09-12 @ 12:10:02
Anonym

Linn som skrev om recept o silverskål. Namnet kom inte med :-P

2012-09-12 @ 12:13:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0