Söndag i Karlstad

 
 
 
Mästerfoto måste jag säga... På granen...
 

Sambon fortsatte att chocka- han var ju hemma i fredags, och nu var han och dömde här i Karlstad på en plan som var en kort promenadsträcka bort! (Ändå tog han bilden, den latmasken!) Jag tog med mig familjen och promenerade ner för att överraska honom. Precis när vi skulle öppna porten började det regna... Hurra... Gick typ en halvtimme innan matchen skulle vara slut, det skulle vara gulligt nog utav mig att komma ned överhuvudtaget men jag är då ingen martyr! Att kolla på fotboll är urtrist, och att det var pojkallsvenskan var ju inte heller någon höjdare då hormonstinna gnällspikar lufsade runt på planen gjorde inte det hela bättre. Den lilla korta tid vi var där hann vi se en hel del gula kort flyga upp i luften om man säger så. Jag höll min lilla tekopp med jätteöron en bit ifrån kan jag ju tillägga... Det värsta är att publiken oftast är värst!

 
 
Lillan hade kul iallafall... Hon hittade allt möjligt att hoppa upp och ned ifrån- allt i en rasande fart samt några tusen "Mamma, titta häääär..." emellan fnitteranfallen. Kunde ju inte heller gärna svara "Nej, älskling. Mamma vägrar titta, för mamma kommer få en hjärtinfarkt!"  Ett under att hon inte skadade sig. Hon ramlade någon gång, kved att det gick bra... Och det faktum att hon fortfarande kunde prata och bristen på blod fick göra att jag helt enkelt fick tro på henne...
 
 
Det var förresten även jättesynd om tha vov... Inte nog med att det fanns massor utav tuggbara fotbollar som både låg stilla och som sparkades fram och tillbaka - som bara tiggde om att strimlas sönder i miljontals bitar, även fanns massor utav människor där som bara måste hälsas och pussas på samt att det värsta av allt var en annan hund där som var lös. Jisses, vad orättvist! Koppel suger!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0