Om lördagen

 
Igår hade jag en tanke. Att jag skulle baka desserten till ikväll då. Men, den tanken försvann då jag kan, möjligtvis, fastnat i en bok... Kan ha varit så... Så idag bakade jag istället, den hinner stå till sig lite... Tänkte jag... Ska strax iväg in till stan och hämta en av mina bästa vänner. Kajsa. Vi har 10 jubileum i sommar. Och ikväll var det meningen att min brudhippa skulle vara, varit panerad sedan möhippan i maj. Men... Alltid detta men. Flera har fallit ur, en kunde inte byta sitt arbetspass, en vars man hade ryggskott och noll barnvakt, någon skulle åka och hälsa på föräldrar, någon och ett par har jag inte hört ett ljud ifrån sedan bröllopet så då tycker jag det kan kvitta. Men jag bara visste att det skulle bli såhär, tyvärr. Men inget att göra åt utan se möjligheterna istället.
 
Blir en minibrudhippa eller en tjejkväll helt enkelt. Åka och bada eller ut på krogen... Kvällen är fri! Hur som helst så kommer Kajsa & Anna (+ en kanske), och vi i denna trio kan nog göra natten osäker...
 
Tanken är att vi ska åka och handla lite, blir någon fräsch sommarmat ikväll - det är sjukt varmt idag! Bakade som sagt desserten, men hade lite för bråttom men att stjälpa över den... Jag ville mest ha in formen i diskmaskinen innan jag skulle gå... Och då går det såhär:
 
 
 
 
Kanske min mest olyckade dessert i min bakhistoria... Jo, det är det nog! Men tjuvsmakade, och den är sjukt god ändå. Så nu har jag nya planer... Som innefattar snygga dessertskålar... Och det blir nog så mycket bättre!
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0