Barnfotografering

 
 
 
Ännu en barnfotografering klar! Så roligt när det rullar på! Det hade torkat upp från gårdagens skyfall... Så typiskt, inte regnat på jätte länge, men kvällen innan fotograferingen öppnar sig himlen... Nåväl, det  var torrt och värmen hade då inte påverkats. Jösses, vad varmt det blev där i slutet! Lärde mig nya saker, ska investera i en ordentlig ryggsäck då filtar och reflexskärmar inte hinns med nu. För oj vilken skillnader det är på de små, när de lärt sig gå är det kört! Hade kommit på nya fotoställen också, så det blir lite variation för mig också. Både mor och far till flickan var med, har bara varit modern innan, och de var ett väldigt trevligt par som verkade ha genuint roligt idag med sin lilla flicka. Har gjort två gallringar redan, och ska skriva utvärderingen sen när barnen är i sängen.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Tessan

Tack för idag!!! Det var jätte skoj, men inte helt lätt att bestämma över en liten fröken som har en egen vilja och mycket spring i benen ;-)

Svar: Tack själv! Haha nej! Verkligen inte! Men, som tur är har jag en likadan så det är inte så frustrerande som det kanske skulle varit för någon annan haha... Hoppas jag... Borde ju vara van hehe
Lilli Nyfiken - Nybliven fru, småbarnsmama och blivande fotograf!

2013-07-29 @ 21:50:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0