10 månader då & 10 månader då

 
 
Senaste veckan har jag tänkt otroligt mycket tillbaka. Liten är nu lika gammal som sin storasyster var när hon brände upp sina händer. 10 månader, hon  "fyllde" 10 månader några dagar efter att vi kommit ned och Liten blev det för några dagar sedan. Det känns som en dröm, något som hänt någon annan familj. Jag kan gå tillbaka och titta på bilddagboken, kommer ihåg hur jag satt där inofficiellt nyöppnade Ronald Mcdonald´s hus vid Linköping Universitetssjukhus och laddade upp bilder styckvis. Det tog sådan tid, har mer bilder på en hårddisk som nu saknar sladd... 
 
Bilder från alla nedsövningar, hur händerna både förbättrades och försämrades. Första badet i en sjö som skedde en narkosfridag med plastpåsar fastsurrade med hårsnoddar runt bandagen. Hur hon äter jordgubbar med händer inlindade i så mycket bandage att det såg ut som boxningshandskar... Måste verkligen köpa en ny sladd!
 
Hoppas vi aldrig behöver vara med om något sådant här igen! Inser att man tar livet för givet när man inte något allvarligt har hänt på ett tag. 
 
 
 
 


Kommentarer
Sofie - Mamma till William och gravid med nummer 2

neejmen guuuud, fy, lilla vän, vilken mardröm !! :(
Va hände då hon brände sig ? :(

sv: jamen dom verkar ju huur praktiska somhelst och är det något jag älskar så är det bra förvaring, få bort allt skit lixom :P hehe.

2013-03-05 @ 08:39:48
URL: http://sofieeklund.vimedbarn.se
Lovisa - mamma till Nils

Oj. Stackars liten. Vad var det som hänt? Hoppas händerna är ok. Kram

2013-03-09 @ 16:53:43
URL: http://lollovisah.blogg.se/
Katja

Ajajaj, vad var det som hände?

2013-03-13 @ 22:45:13
URL: http://www.minafinastetva.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0