Fastplaygenomgången över de senaste dagarna!

 
 
 
Liten påskkärring idag: "Mamma, det heter sjalett...."
Tack för tillrättavisningen när jag sa huckle... Ska du fylla 5 eller 50?
 
 
De senaste dagarna har det hänt massor. Det har ätits våfflor, det har promenerats, det har shoppats, det har träffats släkt och vänner, det har målats urblåsta ägg, påskpysslat, tittats på vigselringar, varit på BVC, Liten har både varit med om sin första genomåkning av biltvätten och sitt första tandläkarbesök och så har jag varit på tupperwareparty... Funderar även på att börja sälja det själv... Bara idag har vi handlat hem en massa fjädrar för att pyssla vidare, en sväng på Babyproffsen och fick lite bebiscraving - vill jag ha en tredje? Vi har även ett par köpt födelsedagspresenter till Liten och ätit på Mc Donalds. Där träffade jag också en gammal klasskamrat som jag inte sett på länge. Han hade... Förändrats. Håret var längre än jag själv någonsin haft det - Lillan småmobbade mig till och med över att jag hade "kort" hår. Liten var fascinerad - han fick till och med dra i det så den hårslingan lär ju dofta äpple ikväll... Skägget kom han lyckligtvis inte åt. Vad hände med tiden? Vad man åldras... Hej ångest... Efter maten så hämtade sambon upp oss och hela familjen åkte till IKEA för att kolla upp lite för dekoration för bröllopet.
 
Och när vi gick därifrån så gick vi faktisk därifrån med mer pengar än vi kom dit med - vi hade faktiskt "tjänat" pengar då vi var där. Lillans klänning blev enligt personalen "förstörd" i lekrummet - och de praktiskt taget prackade på oss ett presentkort på 300 kronor i ersättning. På allvar. Både jag och sambon gick häpna därifrån, vad hände liksom? Hur ofta händer sådant?
 
Vid närmare granskning av klänningen när vi kom hem så var det inget som till synes inte kan åtgärdas. Men visst, tusen tack IKEA - personalen var fantastiska!
 
Nej, nu blir det en snabb dusch och smörja in mina stackars fossingar - de värker efter vår långpromenad!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0