Egenlyx, bra deal och snygga underkläder!

 
 
 
Tänkte ge er lite tips här, speciellt ni kvinnor som har modell större bröst som inte heller kan hitta bh:ar i rätt storlek! Speciellt om man är smal men behov av stora kupor. Hm, Lindex och KappAhl har visserligen väldigt bra priser, men sortimentet stannar på DD... Sist jag kollade i alla fall. CHANGE i mitt i city har upp till J, till och med ett fåtal K i kupor och ned till 60 i omkrets! När man har ett lägre omkretstal så förvinner de högsta kuporna lite - så ni vet, men det finns! Priserna är relativt höga, men finns det inget annat så får man ju helt enkelt ta det. Välsydda är de, och det är väldigt viktigt att ha en bra bh! Ni vet att väldigt många har fel storlek? Så det kan vara bra att gå in dit då man får kanonhjälp av personalen med att prova ut rätt, oavsett om ni har modell mindre...
 
Men så till tipset. Just nu får man 2 set betala för 1, och jag och Linn, den enda i mitt närmaste umgänge häromkring som förstår mitt dilemma, åkte in och körde hela parters in crime och helt enkelt delade. Vi båda har inte köpt en snygg bh "för oss själva" innan vi båda blev gravida och nu har de gått ned i storlek från amningsbh:arna. Dock är alla gamla försmå ändå, så jag har gått med en för liten samt en sporttopp för att ingenting ska trilla ut och bara väntat på att känna att det är värt att köpa nytt.
 
Man får alltså betala det dyraste setet i hela butiken. Så vad är oddsen att vi väljer exakt samma i båda bh i och trosa? I samma färg också. Och vi delade inte omklädningsrum... När man är där inne så är det inte dirket så man hoppar ut och frågar vad den andre tycker, utan det är snarare ett hårt träningspass att hitta rätt bh. Det är skitsvårt faktiskt. Då vi är så långt bort i alfabetet båda två så är inte utbudet lika högt, men det finns alltid något. Jag stod och valde mellan två modeller, medans Linn bara föredrog en.
 
Det hela skulle gått på 1500 kronor annars, så nu blev det 750 kronor. Och halva på det är 375 kronor var! Bh:n finns i svart och i vitt vad jag såg i butiken, och kostar 500 kronor styck. Trosan har samma färgval och kostar 250 kronor. Så vi sparade alltså in på bara bh:n, som vi egentligen bara  ville ha och fick trosan på köpet! Väldigt bra deal! Inte ens min man, som annars klagar på att "Det finns ingenting som heter spara när du köper", kunde säga något. När man faktiskt ska ha något och springer på ett sådant här fynd, då sparar man! Och kan sin partner egentligen klaga på snygga underkläder? Just asking...


Kommentarer
L

70i blev det i behå- storlek och 40 i trosor. Jag är jättenöjd!

2013-11-08 @ 22:16:38
Giia

Har också samma dilemma, men enbart med storleken på kupa. Det är jättesvårt att hitta större än DD :( Däremot fyndade jag 3 set för en vecka sen, för 550 kr på Twilfit Outlet! En av bh:arna kostade bara 60 kr! Jag var ÖVERLYCKLIG!

2013-11-09 @ 01:58:24
URL: http://idagabrielle.wordpress.com
L

Hade 85k på amningsbehån.

2013-11-09 @ 08:23:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0