Grön inspiration!

 
 
 
 
Sitter och klurar lite på bröllopsmenyn och ramlade över denna härliga bild! Fantastiskt bra överblick tycker jag, kommer komma tillbaka till denna många gånger för inspiration så jag vill spara den  - och så ville dela med mig till er! Finns ju givetvis massor av mer inom det gröna området, men jag kan tänka mig en hel del på denna bild på bröllopet!
 
 


Kommentarer
Sofie - Mamma till William och gravid med nummer 2

åh gud så gott allt dedär såg ut !! :D

sv: Men tack för tipset, är det någon man glömmer så är det allt såntdär efteråt :P Vad jag minns hade jag just inga eftervärkar med W men å andra sidan så var jag så borta i skallen ett dygn efter han kom så jag minns knappt något :P haha.

Åååh de låt ju perfekt att kunna pausa osv :D
Vi har hur många kanaler somhelst en trappa ner men jag hatar att sitta där så nu har vi bestämt att vi ska minska ner på kanalutbudet, onödigt att betala för något man aldrig kollar på, kan man ju tycka :P haha.

Gud så spännande med bröllop :) Vilken datum ska ni gifta er ? :) Du måste ju lägga upp massa fina bröllopsbilder sen ?! :D

Svar: Sv: Eller hur! Haft ett tag nu som jag inte alls varit sugen på "nyttigheter" men nu börjar det komma tillbaka :) Blev himla sugen på vattenmelon.

Nej - värkarna efter förlossningen är ju för att livmodern drar ihop sig där moderkakan suttit, det är ju ett stort sår. Med amningen ska det ju gå fortare att dra ihop sig, men eftersom andra (och tredje ... fjärde etc) så är det ju liksom redan "ömt"... Eller hur man nu ska säga. Kände inte alls på samma sätt med första, men aj aj med andra...

Det var sambon som ville ha viasat från början för sportens skull (blä), men eftersom jag står på bredbandet så var jag tvungen att godkänna... Mohaha... Jag satt en bra stund med killen i luren som rabblade upp "erbjudandet" och precis när jag skulle godkänna så bad jag killen i luren att vänta. Båda killarna blev paffa haha. Sa något i stil med "Om du får det här, då vill jag ha en klag och gnällfri IKEA tripp, annars säger jag inte ja..." Han gnällde inte en enda gång.... Men nu är det jag spm använder tvn mest tror jag haha... Förutom Lillan och alla Disney kanaler. Mycket pengar blir det ju, men eftersom vi kan spela in etc så har vi nog "sparat" in en hel del med att spela in filmer etc istället för att köpa/ hyra dem... Nu kan man bvara radera och spela om på nytt. Mycket barnprogram med, speciellt om man inte är hemma och ex bumbibjörnarna kommer ...

8 juni är kyrkan bokad :) Jag planerar för fullt, kollar runt etc. Är nära på att dela med mig om ALLt men samtidigt vill man ju överraska dem som komme rpå bröllopet sen.. haha fin balansgång :)
Lilli Nyfiken - småbarnsmama!

2013-03-26 @ 09:29:58
URL: http://sofieeklund.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0