Ny sida - Karlstadbloppis

 
Startat en ny blogg, www.karlstadbloppis.blogg.se heter den. Som ni vet miste jag facebookoskulden för inte så länge sedan, och fick höra om alla deras köp och säljsidor. Jättebra tyckte jag, och la upp lite. Men. Stort men. Om man inte träffade helt rätt med personer, som förstod sig på märket så verkar det bli diskussioner om prissänkning etc. Verkar vara svårsålt just där, för det ska vara ohyfsat extremt billigt eller bortskänkes. Tyckte det verkade så smidigt då jag skrev in mig på Karlstadsidor.
 
På Tradera blir det fajt, och priserna kan trissas upp rejält. Men. Det blir ju en avgift för den som säljer från Tradera och för köparen i form av frakt. Om man inte har tur med att någon bor i Karlstad, men hur ofta händer det? Blocket är också bra, men där är det också avgift på annonser. Här sitter jag och fortfarande är i sorteringsstadiet.
 
Upptäckte att det man lagt upp på facebook ofta snabbt försvann en bit ned, ju fler som skrev i. Så även om "rätt person" skulle komma in på sidan skulle det vara lätt att missa, då det inte är uppdelat p samma sätt som blocket. Startade en dissusion om att starta upp en bytesgrupp - så man inte i ren trötthet på att inte få det sålt slänger det i soporna eller myrorcontainrar. Visst, sådan är ju nobelt också, men man står där utan någonting som man kanske behöver för att uppdatera barnens kommande storlekar.
 
Så jag gjorde denna sida nu, för eget bruk än så länge. Olika kategorier så man slipper gå igenom barnkläder när man bara är ute efter böcker. Från jättebilligt till bara billigt, beroende på varan. Istället för att slänga in allt här på vanliga bloggen. Inläggen kommer ligga kvar så länge varan inte är betald. Så nu vet ni det. Så in och kika, hittar ni inget kan ni ju tipsa om sidan...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lilli Nyfiken - Junibrud 2013!

Familj Vänner Foto Choklad Böcker Bakning Matlagning

RSS 2.0